Hulp nodig of wil je leren over WordPress websites?

Boek een sessie WebGeluk en vraag alles wat je wil weten over WordPress, LearnDash of Elementor Pro. Ik help je graag op weg.

Stop met uren lang video's te kijken op YouTube

Natuurlijk kun je alles online vinden. Google is ook mijn beste vriend. Maar om dan precies een uitleg te vinden over precies dat specifieke onderdeel, dat kost gewoon veel tijd en energie. Je bent urenlang aan het zoeken in blogs of YouTube video’s, om er vervolgens achter te komen dat het niet was dat je zocht.

Plan een  sessie WebGeluk en ik neem je aan de hand mee. 

Waarover kun je van mij leren? 

Wat kost dat dan?

Sessie WebGeluk

€150 excl. btw*

* Alle bedragen zijn exclusief btw. Je kunt een sessie in mijn agenda boeken. Je ontvangt dan voor de sessie een factuur. 

Sinds een aantal jaren bouw ik websites en online leeromgevingen in WordPress. Steeds vaker kreeg ik vragen over hoe ik bepaalde dingen doe en hoe ik problemen oplos.

Daarom heb ik de Vraag Maar Raak sessie in het leven geroepen. Een laagdrempelige manier om meer te leren over websites bouwen, zonder een complete training te hoeven doen.

Daarnaast is het gewoon fijn om hulp te kunnen vragen aan een ‘collega’ als je ergens niet uitkomt.

Wil jij van mij leren, dan is een sessie Webgeluk iets voor jou!

Voor wie is deze sessie?

Klinkt goed Tamara. Hoe plan ik een sessie in?

Kies een datum en tijdstip in mijn agenda. Je ontvangt dan automatisch een bevestiging met een link voor Zoom. Ik neem daarna nog even contact met je op over de sessie en je ontvang van mij een factuur.

Scroll naar boven