NIEUW! Online training ‘Onderhoud & beveiliging voor WordPress’ vanaf 1 maart.
Meld je nu alvast aan voor een early bird prijs!

Ja, de online training is live!!!

Zélf jouw WordPress website updaten en veilig houden?

In mijn online training leer ik je hoe je jouw website op een veilige manier kunt updaten en deel ik mijn beste beveiligingstips met je.

Liever eerst meer weten? Lees dan verder.

Tamara, help! Mijn website werkt niet meer..

Daar zit je dan… te kijken naar je website. Waar je zóveel tijd, energie en liefde in hebt gestopt, en nu werkt hij niet meer zoals hij hoort of hij is helemáál niet meer zichtbaar. Wat nu?? Ik krijg hier echt jeukende handen van, want dit soort problemen zijn makkelijk te voorkomen. Daarom ontwikkelde ik deze online training, waarin ik je leer om zélf de beveiliging en het onderhoud van je website te doen.

Maar updates en beveiliging, dat is toch heel ingewikkeld??

Welnee, dat kun jij heel goed zelf. Je hoeft geen technische achtergrond te hebben. Ik neem je stap voor stap bij de hand, we doen het helemaal samen. Het doen van updates en het beveiligen van jouw WordPress website is daarvoor noodzakelijk. Gelukkig kun je dat ook helemaal zelf doen, want ik leer het je in mijn online training 😃
'Onderhoud & beveiliging in WordPress'

Hoe gaan we dat doen dan?

Wat leer je?

De basis

 • Wat ga je doen?
 • Het belang van updates en beveiliging WordPress-website
 • Wat is nodig voor een veilige website?

Het maken van back-ups

 • Waarom back-ups maken en welke tools gebruik je daarvoor
 • Het installeren en instellen van een back-up plugin
 • Een back-up maken
 • Een back-up terugzetten

Updaten van plugins, thema en WordPress

 • Hoe vaak moeten updates gedaan worden?
 • Het doen van de updates
 • Oplossingen voor als het toch mis gaat na een update

Beveiligen van WordPress

 • Een beveiligingsplugin kiezen
 • Het installeren van een beveiligingsplugin
 • Instellingen om te beveiligen

EXtra tips

 • Hoe kies je veilige plugins
 • Stappenplan Onderhoud & Beveiliging
 • Overzicht van mijn favoriete plugins

Klinkt goed Tamara! Wat kost dat dan?

Als je nú instapt, betaal je een early bird tarief van € 57,-*

Vanaf 1 juni a.s. gaat de prijs omhoog naar € 77,-*.

Een absolute no brainer als je bedenkt dat je voor een onderhoudsabonnement minimaal € 30 per máánd betaalt. Dit heb je binnen 3 maanden dus terugverdiend!

* De genoemde tarieven zijn exclusief btw.

Voor wie is deze training bedoeld?

"Een goede en veilige website voor iedereen, daar word ik gelukkig van!"

Ik ben Tamara Zoma-Spiekstra, oftewel de Geluksmaker. Aangenaam! In 2020 werd ik verliefd op het bouwen van websites en leeromgevingen met WordPress. Sindsdien bouw én onderhoud ik die voor dienstverlenende ondernemers.

Maar ook het uitleggen van die online techniek vind ik enorm leuk. Ik neem je graag aan de hand mee zodat jij je hoofd koel kunt houden, net als ik. Vaak met behulp van instructievideo’s, zodat je het makkelijk nog eens terug kunt kijken.

Een vaak gehoorde opmerking ‘Jeetje, zelfs ík kan het met jouw instructies!’ 😃 Jij dus ook! Doe je mee?

Gelukkige klanten

“Websites vind ik fantastisch! Tenminste; de inhoud en het ontwerp daarvan. Ik bedenk regelmatig nieuwe diensten en slinger daar dan zelf een nieuwe salespagina voor de lucht in. Maar alles werkend krijgen én houden; daar gaat het vaak mis en dan raak ik in de stress 😂 Thank GOD for Tamara! Oprecht mijn redder in nood. Plugins updaten? Een contactformulier dat niet meer werkt? Een betaalmodule koppelen in mijn website? Tamara krijgt alles voor elkaar, en is niet van haar stuk te brengen.

Daarnaast weet ze het zó duidelijk uit te leggen, dat zelfs ik het snap en het de volgende keer zelf uit kan voeren, zonder in de stress te raken. Zij is één van die zeldzame mensen waarbij je je gewoon altijd op je gemak en gerustgesteld voelt als ze in de buurt is. Oooo Tamara is er, dan komt alles goed 😊 dus echt; als je zelf aan de slag wil met je website; met Tamara aan je zijde is niks meer eng, en het wordt ook gewoon een heel gezellig project. You can do it!”

Paulien van Bunnik

WERK aan jouw MERK

“Als collega webbouwer is Tamara een fantastische wandelende Wiki voor alles wat WordPress, Elementor, Beaver Builder, LearnDash en het technisch onderhoud van websites betreft.

Ze is heerlijk nuchter, snel en to the point en werkt met een no nonsens mentaliteit. Ze weet gewoon heel veel en kan dit dan ook nog eens snel toepassen. Ze heeft een talent om lastige issues heel helder en in korte tijd uit te leggen. En weet ze het niet, dat laat ze niet snel los en gaat ze op zoek naar de beste oplossing. Ze denkt ook met je mee in het vinden van alternatieve oplossingen, het vinden van de juiste plugins en tools.

Echt een feestje om met Tamara samen te werken. Kies voor Tamara en je weet zeker dat je kwaliteit krijgt. Deze training is dan ook echt een aanrader.”

Anja Hepkema

Zij van de Websites

Dus: kort samengevat

Ja, ik wil dat mijn website goed en veilig blijft 😃

Veel gestelde vragen

Heb je nog een vraag? Kijk dan of jouw vraag hieronder al beantwoord is. Zo niet, stuur dan een e-mail naar contact@geluksmaker.nl

Hoeveel tijd het kost, is afhankelijk van hoe snel je iets oppikt. 

Het is mijn intentie om de training op te bouwen uit zoveel mogelijk losse korte video's van maximaal 10 minuten. Op die manier kun je de online training ook makkelijk gebruiken als naslagwerk op het moment dat je het even niet meer weet.

Omdat op dit moment de online training nog in ontwikkeling is moet je nog heel even geduld hebben. Op 1 mei krijg je toegang. 

Na 1 mei krijg je direct toegang tot de online training.

Je hebt toegang tot deze online training en de toekomstige updates, zolang deze online training bestaat. Zo kun je nog altijd makkelijk even terugkijken als je iets niet meer weet.

Ja, je krijgt in één keer toegang tot alle lessen. Op deze manier kun je in jouw eigen tempo de online training volgen.

De training bestaat voor het grootste deel uit video's. Hier en daar vind je ook tekst of andere materialen.

Deze training is voor jou als je zelf goed voor jouw WordPress website wil kunnen zorgen en niet afhankelijk willen zijn van anderen.

Ook is het geschikt voor mensen die zich onzeker voelen over het onderhoud van hun website.

Is dat wat je zoekt? Doe dan mee!

Vragen over jouw website en de training kun je stellen in de besloten community.  Samen staan we sterk! Ik ben daar regelmatig aanwezig om vragen te beantwoorden.

Bij deze online training is geen persoonlijke begeleiding inbegrepen. Wel is het mogelijk om dat los bij te boeken tegen een uurtarief van € 75 excl. btw per uur. 

Mocht je dat meteen vanaf het begin willen, neem dan contact op via contact@geluksmaker.nl

Ja, je krijgt een factuur. Deze krijg je na aanschaf via de website automatisch toegestuurd.
Heb je die niet ontvangen, check dan eerst of het in de spambox staat. Zo niet, stuur dan een e-mail naar contact@geluksmaker.nl

Dan stuur ik het je opnieuw toe.

Scroll naar boven