Mijn favorieten

Op deze pagina vind je mijn favoriete plugins, software of producten waar ik zelf graag mee werk. Als je een aankoop doet via één van de links op deze pagina, dan krijg ik daar een kleine bijdrage voor. Het kost jou niets extra. Dit zijn alleen producten waar ik zelf echt met plezier mee werk.

Elementor is één van de meest gebruikte pagebuilders. Na verschillende pagebuilders gebruikt te hebben, is Elementor Pro toch echt mijn favoriet.

Het werkt makkelijk en je zoveel mogelijkheden zonder css of andere code te hoeven gebruiken.

  • Stijl kopiëren en plakken. Nu ook van de ene website naar de andere.
  • Hoveranimatie op knoppen
  • Bewegingseffecten op alle widgets
  • Het uitgebreide formulier met o.a. dynamische velden. Hierdoor hoef je niet snel een aparte formulierenplugin te gebruiken.

Ultimate Addons for Elementor voegt een hele extra set aan widgets. Met deze twee plugins samen heb je een geweldige toolset om prachtige en goede websites te kunnen bouwen. 

Het enige dat je nodig hebt is het goedkoopste pakket voor onbeperkt aantal websites. Daarmee kun je zoveel websites bouwen als je maar wil.

Mijn favoriete thema in combinatie met Elementor is Astra. Dit is in principe een gratis thema.

Zelf gebruik ik de Astra Pro addon. Hiermee voeg je extra functionaliteit toe aan het thema. Vooral handig als je werkt met WooCommerce of LearnDash, maar ook zonder deze plugins zijn er veel extra mogelijkheden die je aan- en uit kunt zetten.

Als ik een online leeromgeving bouw, dan gebruik ik altijd LearnDash. Of het geschikt voor je is, is afhankelijk van jouw wensen.

Wat ik er fijn aan vind is dat er heel veel mogelijkheden zijn om het naar je eigen smaak en wensen aan te passen. Soms met code, soms met extra plugins, maar je kunt het zo eigen maken als je maar wil.

Ook zijn er eindelijk veel mogelijkheden om koppelingen te maken met behulp van plugins van derden. Dat ontbreekt vaak bij kant-en-klare platformen.

Wat mij betreft is iThemes Security de beste, maar ook de meest gebruiksvriendelijke beveiligingsplugin. Het is over

Mijn favoriete opties:

  • Inloglink veranderen
  • Tweestapsverificatie

Deze plugin installeer ik standaard op de website van al mijn klanten. Het is echt een complete beveiligingsplugin waardoor er weinig extra plugins nodig zijn om jouw website te beveiligen.

Scroll naar boven